Blog

Falcsiszoló zsiráf, vagy kézi csiszolás?

2019.01.21 10:01
luxusfestő.hu
Az ablakon beszűrődő fényben füstként gomolygó fehér, szálló por, amiben szinte alig látsz a helységben... Ugye ismerős?
A felújítási munkálatok közül a kézi fal- és padlócsiszolás a legidőigényesebb, legfárasztóbb, és legegészszégtelenebb munkafolyamat!
   
Legyen szó akár egy egyszerű javító glettelés utáni csiszolásról, vagy egy újonnan bevakolt falfelületről, a kifogástalan festés utáni látkép a csiszolás minőségén múlik.
   
Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy mik lehetnek az előnyei és a hátrányai a kézi, illetve a gépi csiszolásnak, a legtökéletesebb eredmény eléréséhez! TARTS VELÜNK!
Sajnos a tapasztalat szerint időmegtakarítás céljából egyre többen spórolnak a csiszoláson, így az eredmény girbegurba, ízléstelen falfelület lesz. 
   
Tény, hogy egyre kevesebb a szakember, és egyre több a munka, így jogos az igény, hogy a minőség romlása nélkül gyorsítsuk ezt a folyamatot. 
Erre fejlesztették ki a fal- és padlócsiszoló gépeket, melyekkel nem csak hogy szupergyorsan, de olyan minőségben dolgozhatunk, amire kézi csiszolással sosem lennénk képesek.
Ráadásul egy porszívóval összekötve vége az egészségtelen, fullasztó porolásnak, laza mozdulatokkal, megerőltetés nélkül varázsolhatjuk percek alatt akár tükörsimává a felületet.
   
   
Gyors, könnyű és egészséges! Mi mást kívánhatunk még?
   
A farmotoros kialakítás miatt olyan érzés, mint ha nem is mi tartanánk a gépet, hiszen a motor teljesen kiegyensújozza a fejrészt. 
Szinte játékká teszi a munkát, és hát valljuk csak be!
Mi Férfiak imádjuk a kütyüket!
   
Ráadásul 10-szer olyan gyorsan végezhetünk a melóval!
    

Szeretnénk felsorolni a kézi csiszolás előnyeit, de momentán egy sem jut eszünkbe... 


Rengeteg por, végeláthatatlan és fárasztó oda-vissza-oda vissza mozdulatok... A lenti részeknél eláll a lábunk meg a derekunk a gugolástól és hajolgatástól, aztán meg mászhatunk létrára, és nyelhetjük a lehulló port...

    
A porvédő maszkok pedig általában nem váltják be a hozzáfűzött reményeket.
Kinek hiányzik mindez?
   
Ódákat zenghetnénk arról, mennyire megéri minden szempontból egy falcsiszoló gép, hiszen 10-szeres gyorsasággal 10x annyi bevételre tehetünk szert, kényelmessé válik az életünk, és még az egészségünk is megőrizhetjük, de inkább bemutatjuk videón, hogyan is működnek ezek a szuper segítőtársak!
   

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED FAL-ÉS PADLÓCSISZOLÓ GÉPEINKET!
Ha tetszett ez a cikk, akkor tarts Velünk legközelebb is!