Storch fém festékszűrő, átmérő: 22,5cm

Raktárkészlet: VAN
Storch fém festékszűrő, átmérő: 22,5cm

Bevett szokás, hogy harisnyával szűröd a festéket? Bizonyára észrevetted, mennyi bizonytalan megoldás, hisz ha felszalad egy szál, máris bejut a szennyeződés a gépbe. Ez a szűrő valós megoldást kíván, és egy életen át kitart melletted!

Storch
Bruttó ár: 29 192 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A festékek előszűrése nagyon fontos lépés, hisz rengeteg pénzt spórolhatunk meg vele!

Minden festék tartalmaz szennyeződéseket, akármilyen jó minőségű is legyen. Ha pedig bejutott a szennyező, eltömíti a szűrőket, de ha eljut a dűznibe, avagy fúvókába, akkor azt is eltömítheti.

A legtöbb festőgép gyártó ezt megoldotta azzal, hogy a dűznit 180 fokban elforgatva, és a ravaszt meghúzva kilökhető a szennyező. Viszont ezt a műveletet 20-30 alkalommal megismételve a dűzni tömítése elkopik, karc keletkezik, és dobhatjuk ki. Ez 15-20 ezer forintot jelent.

Ha azonban használjuk a Storc festékszűrőjét, akkor fél milliméteres rácsai kiszűrik a gondot okozó szennyezőket, így a gépben lévő szűrőink, és a fúvókák sokkal hosszabb élettartamúak lesznek. 

 

Nincs más dolgunk, mint a vödörre helyezni a Storch festékszűrőt, és átönteni rajta a festéket. A munka azonnal kezdődhet!

Állítható szárral rendelkezik, 23-36 cm között változtathatjuk, így minden vödörre kiválóan passzol. 

Mossuk el minden használat után, és egy életen át elkísér, hisz anyaga rozsdamentes acél.

Adatok
Gyártói cikkszám
SR_90286000
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
90286000
Vélemények